Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT «din transportør i hverdagen»

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT «din transportør i hverdagen»
Lang beskrivelse

Om ossBJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS så sitt lys i april 2009. Opprinnelsen er fra Bjørg Budservice som var en familiebedrift som ble startet i 1998 da Fornebu ble lagt ned og Gardermoen ble den nye hovedflyplassen. På den tiden var det ett stort behov for å frakte billetter for reisebyråer i Oslo og omegn opp til Gardermoen med budbil fra Oslo. Siden reisebyråene har blitt elektroniske, har vi også måtte omstille oss.

Dette har vi klart og driver nå fortsatt et budbil, transport og distribusjonsfirma. Med hovedfokus på budbil, distribusjon og varebiltransport i HELE LANDET!! Vi kan tilby løsninger med leveringer over hele landet med våre gode samarbeidspartnere.

BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS har lang erfaring fra budbil og transport bransjen, men har også god kompetanse på distribusjon og ulike transport løsninger. Vi er og skal ikke være som alle andre leverandører av transport- og budbiltjenester, vi forsøker heller å bli enda bedre på vår visjon innen budbil, transport og distribusjon, som i hovedtrekk bare består av to ord: “KVALITET og SERVICE!!!” Dette mener vi at er en mangelvare i dagens transport og budbil marked. De store har blitt for store og dette har gått ut over mye av servicen og kvalitetsikringen ut mot kundene.

Vi skal hjelpe deg med det du vil ha hjelp til når du vil ha det! Så om du idag ikke har en avtale med en transportør som tar for seg alt innen transport, budbil eller distribusjon for deg, og selv ikke ønsker å ta mange telefoner for å få oppdraget i havn.

Ta kontakt med oss å gi oss en utfordring:)

  • BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT «din transportør i hverdagen»