Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Deksel iPhone 12 – Hva er rett valg for din mobil?

Det går vel an å si at de fleste av oss er litt avhengig av mobiltelefonen vår. Noen bruker den til jobb, noen for å holde kontakt med venner og familie og andre kun for ren underholdning. Uansett hva som kjennetegner ditt bruk er det ingen tvil om at mobilen er et verktøy som er viktig å ta godt vare på. Mobiltelefonen iPhone er en favoritt hos mange, men med store skjermer og blanke baksider skal det ikke mye til før den får en sprekk. Nettopp derfor er det lurt å ta på et deksel eller et etui på din iPhone. I denne artikkelen tar vi en titt på de ulike dekslene som finnes på markedet og hva som er rett valg for din mobil.

Hvorfor trenger jeg deksel til min iPhone 12?

Er du så heldig at du har skaffet deg en iPhone 12 vet du at dette er en telefon i toppklasse. Et fantastisk kamera og høy skjermoppløsning gjør at du kan ta fine bilder, streame favorittserien i god kvalitet eller til og med ta et viktig Facetime møte med jobben uten problemer. Men hvis du vil ha glede av mobiltelefonen din i lang tid framover er det absolutt nødvendig å ha et deksel til din iPhone 12. Deksel beskytter mot støt, riper og andre skader som fort kan oppstå under daglig bruk.

Holder verdien oppe

Å beskytte din iPhone mot skade kan også være med på å få telefonen din til å se ut som ny selv etter flere års bruk. Dette er et stort pluss, ettersom det betyr at det også vil være lettere å bytte inn telefonen eller selge den dersom du vil oppgradere til en nyere modell. Et deksel bidrar altså til å holde verdien på din mobiltelefon oppe. I tillegg vil et deksel også sørge for at skjermen holder seg intakt, slik at den reagerer på dine fingertrykk like fort som før og du slipper å oppleve at telefonen din går tregere.

Dette er viktig å tenke på når du skal velge deksel

Det første du må tenke på når du skal velge deksel er hvilken form for beskyttelse du har bruk for. Ønsker du et slankt og lett deksel som ivaretar din iPhone 12 sine stilfulle kvaliteter? Eller kanskje har du behov for noe mer kraftig, hvis du vet at du har lett for å miste mobiltelfonen i bakken? Avhengig av hvordan du bruker din mobil, hvor du pleier å ha den med deg og hvor ofte du bruker den kan det være ulike deksel som er best for deg. Ha derfor alltid det som kjennetegner ditt mobilbruk i bakhodet når du leter etter deksel og spør deg selv om dekselet du har pekt deg ut oppfyller dine krav.

Materialet spiller en rolle

I tillegg til å overveie hvilken form for beskyttelse du har bruk for er det også viktig å ta materialet til dekselet med i beregningen. Lærtrekk er en favoritt hos mange, da disse er blanke og klassiske og kan være med på å gi din iPhone 12 et enda mer sofistikert preg. Likevel er det også verdt å tenke på at lærtrekk ikke gir den samme beskyttelsen som deksel laget av silikon eller gummi. Noen deksel kommer også med ekstra funksjoner som kan være nyttige. Det finns deksel med plass til bankkort, deksel som kan støtte telefonen stående og deksel som har magnetisk bakside. Mulighetene er med mange ord mange – det er vel noe av det som gjør å velge riktig deksel litt ekstra gøy!

Uttrykk din personlighet

Et deksel er ikke bare et redskap for beskyttelse, det kan også være med på å gi din telefon en unik og personlig look. Det er ingen tvil om at iPhone 12 er stilig i seg selv, men hva med å velge et deksel som er med på å uttrykke hvem du er? Deksler kommer i mange ulike farger og mønstrer, her kan du velge mellom alt fra det klassiske til det iøynefallende. Kjøper du flere ulike deksler kan du også bytte ut ifra humør eller anledning – er det en knæsj rosa mandag eller en torsdag i brunt lær?

Er du klar?

Med disse tipsene med deg på veien tror vi at du er klar for å gjøre et informert valg når du skal velge deksel, enten det er til iphone 12 eller en annen mobiltelefon. Beskyttelse, verdi, design og personlighet, vi trenger vel ikke si mer. Det eneste spørsmålet som gjenstår, er du klar?