Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Hvilken strømmetjeneste passer best for deg?

I dag kan du finne et hav av forskjellige strømmetjenester og det er ikke alltid like lett å vite hvilken man skal velge. Vi har derfor funnet frem og vurdert noen av de største og mest populære strømmetjenestene i Norge i håp om at det skal bli litt lettere for deg å velge. La oss ta en titt på de forskjellige alternativene.

Netflix

Når vi skal nevne de mest populære strømmetjenestene i Norge er det ingen tvil om at Netflix på nevnes. Denne strømmetjenesten er en av de mest populære i verden og Norge er ikke noe unntak. For kun 89 kroner kan du se på alt du ønsker hos plattformen og for kun 159 kroner kan du få fire skjermer slik at hele familien kan sitte å se på hver sin skjerm. Hos Netflix kan du finne et hav av forskjellige filmer og serier og ikke minst kan finne innhold som er produsert av Netflix, noe som betyr at du ikke kan finne innholdet noe annet sted. Du kan også lage en egen profil for barn slik at du er sikker på at barna ikke får tilgang til noe de ikke bør se på.

Viaplay

Viaplay er en annen veldig populær strømmetjeneste blant nordmenn. Selv om du kan finne en del innhold her som også finnes hos Netflix er det fremdeles mye unikt hos denne plattformen. En del av de nordiske krimseriene vil du for eksempel kun finne hos Viaplay. Her kan du også finne mye sport som du ikke vil finne hos andre strømmetjenester, dersom det er noe du er interessert i. Abonnementet koster 129 kroner i måneden og lar deg se på flere skjermer samtidig. Hos Viaplay får du også muligheten til å opprette barneprofiler slik at du har kontroll på hva barna ser på.

TV2 Play

Den norske strømmetjenesten TV2 Play har et hav av forskjellige pakker slik at du kan finne akkurat det som passer for deg. Som du kanskje forstå tilbyr denne tjenesten alt det som sendes på TV2, i tillegg til en del egenproduserte serier og filmer som for eksempel den store suksessen Hjerteslag. Du kan velge mellom 8 forskjellige abonnementer som koster 64 kr, 89 kr, 104 kr, 169 kr, 189 kr, 329 kr eller totalpakken for 699 kroner. Her velger du ut ifra om du ønsker å se på nyheter, sport, film og serier eller litt av alt.

Discovery+

En annen norsk plattform er strømmetjenesten Discovery+. Her kan du velge mellom tre forskjellige abonnementer, Underholdning for 79 kr, Live for 129 kr eller Sport for 179 kr. Hos Discovery+ kan du altså finne litt av alt. Her finner du serier, sport, reality, dokumentarer og mye mye mer. Du finner helt unikt innhold samt alle programmer som sendes hos blant annet TV Norge, FEM, MAX, VOX og TLC. På den måten kan du få med deg alle de beste programmene uten at du trenger å se på det på TV under den faktiske sendetiden. Perfekt for deg som ønsker fleksibilitet.