Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Det perfekte kortspillet i vårsola

Nå begynner vårsola endelig å titte frem. Da er det perfekt å sitte å ute å nyte en kopp kaffe, kakao eller en øl i sola. For det skal ikke mange varmegrader til for at vi nordmenn setter oss ute med en ekstra genser og noe godt i glassen. Mens du slikker sol og kommenterer at «dette var deilig dere», så kan det kanskje være godt med en aktivitet.

Kortspill er en super aktivitet når familien eller vennegjengen skal sitte ute å nyte vårsola sammen. Så lenge vinden ikke herjer så er det superenkelt å ta med seg en eller to kortstokker ut på tur.

Boms og president

Boms og president er det perfekte kortspillet uansett om du skal spille kort med venner eller med familie. Dette er nemlig et kortspill som passer perfekt for enhver alder og det er et spill man sjeldent blir lei av. Kortspillet krever minst tre spillere og den spilles ofte med to kortstokker ettersom dette kan gjøre spillet litt mer spennende og krevende. Spillet vil nok bli raskt ferdig dersom dere kun spiller med en kortstokk, men det skal dere selfølgelig få lov til å bestemme selv.

Spillet går ut på at alle kortene i de to kortstokkene skal deles ut slik at man har like mange hver. Deretter starter en å legge på enten to like, tre like, fire like, fem like og så videre. Dersom den som startet har lagt på to like kort, så må neste man også legge på to like kort. Disse to like kortene må være høyere enn de kortene den forrige spilleren la på. Det vil si at om man ikke har to like som er høyere så blir man nødt til å si pass. Taperen blir boms og vinneren blir president.