Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Nosmoke.no – E-sigarett nettbutikk

Nosmoke.no – E-sigarett nettbutikk
Lang beskrivelse

NoSmoke har lager i Norge og alle varer sendes herfra. Det vil si at du ikke får noen ekstra moms eller tollgebyrer i tillegg til de prisene som står oppført på nettsiden. Det betyr også at du får varene raskere levert enn det du gjør hos mange av våre konkurrenter.

Vi har fått mye positiv tilbakemelding fra kundene våre helt siden butikken ble åpnet. En del av kundene våre ønsker å gå over fra røyk til damping fordi det er langt mindre helseskadelig, mens andre ønsker å bruke e-sigaretter for å prøve å slutte å røyke. Mange av våre kunder har røkt i både 20, 30 og 40 år og klarer likevel å slutte med hjelp fra e-sigaretter. Dette er ofte folk som har prøvd mange andre produkter for røykeavvenning tidligere, men som ikke har gitt ønsket effekt. Positiv tilbakemelding som dette, gjør at vi synes at det er gøy og motiverende å drive denne nettbutikken.

E-sigaretter blir av forskere sagt å være 95% mindre skadelig enn vanlige sigaretter og det tar ikke lang tid før du kjenner effekten av røykeslutt på kroppen!

Velkommen til NoSmoke.no! :)

  • Nosmoke.no – E-sigarett nettbutikk