Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Hvordan velge riktig tippeside?

På nettet finner man et hundretalls sider der du kan spille på odds, noe som kan gjøre det vanskelig å finne den nettsiden som passer deg best. Her er en kjapp guide til hvordan du kan finne frem til din nye favoritt tippeside.

Det er flere ting du bør tenke på når du skal velge en tippeside. De største og eldste sidene, som for eksempel bet365, er troverdige grunnet omdømmet deres, og det er kanskje det første du bør tenke på. Du ønsker jo vel at pengene du setter inn på kontoen kommer trygt og hurtig frem, samtidig som at når du gjør uttak så skal det gå så smertefritt som mulig? Det er imidlertid andre ting du også bør ha i bakhodet, og det kommer her.

bet365

bet365 har stor troverdighet og er en favoritt på nettspill, her et skjermdump fra siden deres.

Troverdighet

Som nevnt er troverdighet viktig. Det er mange spillselskaper å velge mellom, og igjen mange som har høy troverdighet blant brukerne deres. Søk deg litt rundt på forum og let etter analyser av enkelte spillsider, samt at du sjekker dem ut selv, før du tar en avgjørelse.

Bonuser og tilbud

For mange oddsspillere er det ofte viktig å ha et bonustilbud på nettsiden du velger å spille på. Sjekk ut registreringsbonuser på forskjellige sider, samt prøv å snakke med andre som spiller på den siden, enten via Twitter eller andre sosiale medier, for å finne ut av om du får mye for pengene i form av videre bonuser og tilbud!

Kundeservice

Dette går litt inn i troverdighetsavsnittet, men er like fullt verdig et eget avsnitt. Å ha en god kundeservice er alfa & omega for en spillside, ettersom kun én dårlig erfaring kan gi en spiller en dårlig smak i munnen og dermed vurderer å flytte spillingen til et annet sted. Ofte kan du logge deg på livechat hos en spillside for å snakke med kundeservice før du i det hele tatt har en konto, noe som kan gi deg en flott pekepinn på hvor landet ligger.

Oddstilbud

Så kommer vi til det alt handler om, nemlig selve spillingen. Dersom en nettside ikke har et godt oddstilbud, det vil si mange markeder eller de kampene og arrangementene du ønsker å spille på, så er det bare å utelukke dem med én gang. En vanlig Premier League-kamp for eksempel bør ha rundt 200-250 spillmarked per kamp, så er det mindre enn det så er det kanskje ikke den riktige nettsiden for deg. Tilbudene deres på for eksempel Champions League live er også strålende!

Oddsen

Konkurransedyktig odds er blitt meget viktig for spillselskapene slik industrien nå har blitt. Med uendelige sider så har det blitt mer viktig enn noen gang å ha odds som står i stil til resten av markedet. Hos oddschecker.com kan du for eksempel sjekke alle odds på de største spillsidene.

Betalingsmetoder

Å kunne sette inn penger med bankkortet ditt er kanskje den letteste metoden for mange, men å ha muligheten til å gjøre innskudd via Paypal, Moneybookers eller andre måter viser at siden lever opp til standarden satt i industrien i dag. Sjekk ut også det før du begynner å spille på for eksempel Champions League!