Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Hvilke oddstippere treffer mest?

Det er mange på internett som kaller seg oddseksperter. Mange treffer mye, mens andre treffer ekstremt lite på sine anbefalte spill. Her skal vi ta en gjennomgang av de mest kjente tippetipserne du finner på nettet.

Skjermdump av Footballacca sin hjemmeside.
Skjermdump av Footballacca sin hjemmeside.

Hovedfokuset til de fleste oddstippere er å tippe på fotball. Engelske Premier League er ekstremt populært og omsetter for de største pengene på nettspill. Alle de største norske nettavisene, som VG, Dagbladet og Nettavisen, har oddstips, men hvem av dem er best? Og holder de mål mot de beste også på verdensbasis?

VG

VGs oddstippere har en tendens til å ta mye sjanser. Ofte er det singler eller dobler med høy odds, og dersom de vinner, vil de vinne større penger. Det er imidlertid ikke en måte å tjene penger på tipping på. Man må ha en konsekvent plan over det man gjør, og heller vinne på mange små spill enn ett stort spill i ny og ne. Derfor henger ikke VGs oddstippere veldig høyt på listen over de beste oddstipperne.

Dagbladet

Dagbladet har en veldig erfaring og god oddstipper i Lars Dybwad. Han er kjent for å prikke inn outsidere der andre ikke ser det, og han spiller også mye sikre spill som viser at han foretrekker en langsiktig, stor fortjeneste og ikke enkelte store gevinster.

Med Dybwad i spissen leder Dagbladet an blant de beste norske avisenes oddstippere, og dersom du følger hans tips vil du over tid tjene mer penger enn du kommer til å tape. Med andre ord, de har en solid tanke bak alt de foretar seg, og de tjener på det i lengden.

Nettavisen

Det er ikke så altfor lenge siden Nettavisen startet med å ha egne oddstips på siden deres. I 2013 ansatte de en egen oddstipper som skulle prikke inn tips etter tips, noe han har klart til en viss grad. Også Nettavisens tips treffer mer enn de bommer, men det er ikke like godt som for eksempel Dagbladet.

De går også for noe av den samme strategien som det Dagbladet gjør, der de kjører mye sikkert til lav odds og tar fortjeneste over tid, og ikke de store høyoddserne som for eksempel VG gjør.

Utenlandske tilbud

En av de mest kjente oddstipperne på nettet i dag er Footballacca.co.uk. Med en følgerskare på Twitter på nesten 200,000, har de et solid grunnlag. Det negative med dem, noe som er det første du ser om du går inn på siden deres, er at du må betale en årsavgift på rundt 100 kr for å se tipsene. Gjør du derimot det, får du valuta for pengene. De har tre tippere som treffer mye. Spesielt en av dem kjører de fleste tipsene sine som sikre, og han treffer ekstremt mye på alt fra engelsk fotball til brasiliansk andredivisjon.

Det er også en fin balanse med en person som bare har outsidertips med høy odds. De treffer ikke like mye, naturligvis, men er verdt å følge fra tid til annen. En annen ting du legger merke til er at de kun bruker spilltips fra bet365. Det spillselskapet har ofte spillmarked andre spillselskaper ikke har, så du må egentlig ha en spillkonto med dem for å kunne følge alle tipsene til punkt og prikke.