Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Spionere på kjæreste

Men det gjelder vel ikke deg og din kjæreste? Utroskap er noe som gjelder andre. Allikevel viser alle statistikker og undersøkelser at dette er et økende problem i dagens samfunn. Har sett påstander om at 7 av 10 har vært utro. Om dette stemmer vet jeg ikke, men at problemet er økende stemmer nok. Eller har det alltid vært sånn og det er metodene for avsløring som har blitt bedre?

Jeg vet ikke det heller jeg. Og ikke skal jeg mene noe om her. Se også denne artiklen. Men at metodene for avsløring har blitt bedre hersker det ingen tvil om. Teknologisamfunnet og utviklingen slår begge veier. Lettere å holde kontakt med elskeren, men også lettere å bli avslørt dersom partneren din får mistanke.

For enkelhetens skyld lar jeg i denne artikkelen kvinnen i forholdet være den utro, og mannen den bedratte. Dette kunne like gjerne vært omvendt selvfølgelig. Eneste grunnen til at jeg gjør det er for å slippe å skrive han/hun eller elsker/elskerinne hver gang. Husk også at ubegrunnet mistanke og spionasje som blir oppdaget kan også ødelegge et forhold. Og mange former for denne type spionasje kan også være straffbart. Se lovdata.no.

Husk bare det faktum at å overvåke andre kan bryte mot norsk lov. Og det er jo ikke sikkert hun har noen på si heller.