Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Blir du spionert på?

Skrev jo i forrige innlegg hvor lett det kunne være å bli pumpet for opplysninger når du er en runde på byen. Bare ett eksempel på hvor enkelt det kan gjøres. Og det finnes mange flere. La oss se på noen flere klassikere.

Den vel mest klassiske begynner gjerne i den baren, men denne gangen er ikke fyren en fyr. Tvert i mot, og hun er meget vakker. Om hun ikke byr på drinker så kan hun jo ha annet å by på. Nå forutsetter jeg at du er av hannkjønn, men det trenger jo ikke å stemme. I så tilfelle kan fyren veldig godt være en fyr. Tipper du skjønner at damma ikke bare er ute etter drinker...

Husk at dette kan skje når du ferier i Syden og drikker parasolldrinker også. Sikkert veldig hyggelig den familien som dere traff på stranden. Unger i samme alder har dere også. Nå sier ikke jeg at man skal bli paranoid hvis du treffer andre mennesker. Jeg sier bare at når samtaler kommer inn på jobb, så tenk over hva du sier.

Vet du forresten hvor du har alle minnepinnene dine. Ligger i veska di sier du. Er du sikker? Helt sikker?

Slik kan spionutstyr brukes.

Fint det seminaret forrige uke. Flinke foredragsholdere og veldig lærerikt. På toppen av det hele var jo lunsjbordet overveldende. Men hvor var PC-en din under den overveldende lunsjen. Oi, den sto vel igjen i forelesningsrommet. Gjør ikke så mye det, for du har jo et skikkelig vanskelig passord på den og den var jo skrudd av. Eller?

Sjefen er grei han. Lar meg jobbe hjemmefra. Det er lurt det. Da kan jeg jobbe utover kvelden til jeg blir så trøtt at jeg bare stuper i seng. Rydde opp i arbeidspapirene kan jeg jo gjøre før jeg drar på jobben i morgen. Og da får jeg jo hivd alt kladdepapiret i søppelkassen på vei til søppelkassa også.

Finn minst fem feil.